Aanbouw Groningen
 

Aanbouw Groningen

Wilt u graag een dakkapel plaatsen, een nieuwe badkamer of extra kamer in uw woning? BSG Bouw kan elk type aanbouw voor u realiseren! Van een extra verdieping op uw woning of bedrijfspand tot het aanbouwen van een garage, vrijwel alles is mogelijk. In veel gevallen betekent een extra aanbouw aan uw woning waardevermeerdering van uw pand, waardoor het in veel gevallen zeer aantrekkelijk is om uw woning uit te breiden. Met BSG Bouw neemt u een vakkundig en betrouwbare partner in de arm op het gebied van aanbouw in Groningen en omstreken. Ook voor een renovatie of onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres!

Serre aanbouw Groningen

BSG Bouw kan het hele traject van uw aanbouw begeleiden. Van het ontwerp, de aanvraag van vergunningen tot en met de gehele realisatie, wij regelen het voor u. Of u nu een garage, verdieping of serre aanbouw in Groningen wilt uitvoeren, wij beschikken over jarenlange ervaring en een team van goed opgeleide vakmensen. Hierdoor kunnen wij uw aanbouwplannen van A tot Z naar volle tevredenheid realiseren. BGS Bouw maakt samen met u van te voren een heldere planning, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wij hebben korte communicatielijnen met de klant, zodat er bij mogelijke veranderingen altijd meteen een aanspreekpunt is. Voor de mogelijkheden van een serre of aanbouw in Groningen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

woning verbouwen groningen

Kosten aanbouw Groningen

Bij BSG Bouw profiteert u altijd van een scherpe prijs. Dit gaat bij ons echter niet ten koste van de kwaliteit! Wilt u meer informatie over de precieze kosten van een aanbouw in Groningen en omstreken? Vraag dan gratis een offerte aan. Wij sturen u dan een op maat gemaakte en scherp geprijsde vrijblijvende offerte. Tevens kunnen we alle extra’s, zoals; kozijnen, deuren en trappen op maat maken in onze eigen werkplaats. Dit zorgt ervoor dat we niks hoeven uit te besteden en dat bespaart weer geld op de kosten van een aanbouw in Groningen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek en om de situatie te bekijken, zodat we met een gepast voorstel en praktische oplossingen kunnen komen.