Diensten
 

Aanbouw

BSG Bouw kan het hele traject van uw aanbouw begeleiden. Van het ontwerp, de aanvraag van vergunningen tot en met de gehele realisatie, wij regelen het voor u. Of u nu een garage, verdieping of serre aanbouw in Groningen wilt uitvoeren, wij beschikken over jarenlange ervaring en een team van goed opgeleide vakmensen. Hierdoor kunnen wij uw aanbouwplannen van A tot Z naar volle tevredenheid realiseren. BGS Bouw maakt samen met u van te voren een heldere planning, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wij hebben korte communicatielijnen met de klant, zodat er bij mogelijke veranderingen altijd meteen een aanspreekpunt is. Voor de mogelijkheden van een serre of aanbouw in Groningen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Lees meer over aanbouw

Renovatie

Een vakman met aandacht voor uw persoonlijke wensen voert uw plannen graag uit. Zo’n vakman vindt u bij BSG Bouw. BSG Bouw werkt met een enthousiast team van gedreven, goed opgeleide vakmensen. Per project wordt bekeken welke specialisten u nodig heeft. We beschikken in Noord-Nederland over een groot netwerk van ervaren mensen, die over de kennis en kunde beschikken om uw renovatie te realiseren.
Lees meer over renovatie

Onderhoud

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand behoudt zijn waarde. Natuurlijk wilt u wel dat een specialistische partij uw onderhoud uitvoert. BSG Bouw beschikt over een team van vakbekwame mensen met jarenlange ervaring, die precies weten wat uw bouwklus nodig heeft. Door deze expertise weet u zeker dat uw onderhoud geen deceptie wordt.
Lees meer over onderhoud

Bouwbedrijf

Bij BSG Bouw bent u aan het juist adres voor al uw bouwplannen. Van groot tot klein, wij hebben de vakmensen in dienst, die van uw bouwproject een succes maken. 
Lees meer over bouw

Klusbedrijf

Een nieuwe dakkapel, de vervanging van een gevel, kozijnen, deuren, dakgoot, een trap of hele keuken, een serre als uitbouw aan uw woning of een verlenging van de garage enzovoorts. Nagenoeg alles is mogelijk bij BSG Bouw. Wij onderscheiden ons van de gemiddelde klusbedrijven, door onze eigen werkplaats, waar wij bijna alles voor u op maat kunnen maken. Wij zijn niet voor niets hét klusbedrijf voor Groningen en omstreken. Dit komt mede door de inzet van onze vakmensen. Eigenaar Piet Bouwkamp: “M’n werk is m’n hobby, ik geniet van elke klus”. Wat uw kluswens ook is; BSG Bouw kan het voor u realiseren.
Lees meer over klusbedrijf

Of vraag hieronder een offerte aan: