Klusbedrijf Groningen
 

Klusbedrijf Groningen

BSG Bouw is het klusbedrijf voor de provincie Groningen. Ons team van goed opgeleide en ervaren vakmensen kunnen u van dienst zijn bij elke grote of kleine klus in- en om uw huis of kantoor.

Mogelijkheden

Een nieuwe dakkapel, de vervanging van een gevel, kozijnen, deuren, dakgoot, een trap of hele keuken, een serre als uitbouw aan uw woning of een verlenging van de garage enzovoorts. Nagenoeg alles is mogelijk bij BSG Bouw. Wij onderscheiden ons van de gemiddelde klusbedrijven, door onze eigen werkplaats, waar wij bijna alles voor u op maat kunnen maken. Wij zijn niet voor niets hét klusbedrijf voor Groningen en omstreken. Dit komt mede door de inzet van onze vakmensen. Eigenaar Piet Bouwkamp: “M’n werk is m’n hobby, ik geniet van elke klus”. Wat uw kluswens ook is; BSG Bouw kan het voor u realiseren.

Kosten

Waar u woont of werkt wilt u zich prettig voelen. Onze vakmensen weten dat ook daadwerkelijk te realiseren. Samen met u bespreken we alle mogelijkheden duidelijk met u door en wegen de voor- en nadelen van het materiaalgebruik en de constructies zorgvuldig af. Zo weet u zeker dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij maken een transparante offerte en proberen altijd binnen het budget te blijven. Lukt dit niet, dan gaat dit uiteraard in goed overleg.

Vul onderstaand contact formulier in voor gratis advies & een offerte op maat!