Bouwbedrijf Groningen
 

Bouwbedrijf Groningen

BSG Bouw is hét bouwbedrijf voor Groningen en omstreken. Elk bouwproject begeleiden we graag vanaf het begin. Af het nu om een groot of klein bouwproject gaat: een goede afstemming tussen architect of bouwkundig tekenaar en de aannemer is van groot belang voor de kwaliteit van het eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat we vroegtijdig met alle betrokkenen om de tafel gaan, zodat er tijdwinst wordt geboekt en het eindresultaat tot alle tevredenheid wordt gerealiseerd.

Mogelijkheden

Bij BSG Bouw bent u aan het juist adres voor al uw bouwplannen. Van groot tot klein, wij hebben de vakmensen in dienst, die van uw bouwproject een succes maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld:

  • Het voorwerk doen voor uw keuken. Aanleggen van leidingwerk en vlakmaken van vloeren.
  • Plaatsen van een nieuwe dakkapel
  • Plaatsen van een nieuwe badkamer
  • Plaatsen en slopen van wanden. Van 2 slaapkamers 1 maken, of andersom
  • Aanbouw, bijvoorbeeld serre’s of gedeelte aan de woning of bedrijfspand
  • Opbouw: extra verdieping op woning of kantoorpand
  • Maken van deuren, kozijnen, trappen op maat.
  • Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden.

BSG Bouw beschikt over een eigen werkplaats, waar wij nagenoeg alles voor uw woning of bedrijfpand op maat kunnen maken. Informeert u vrijblijvend wat BSG Bouw, het bouwbedrijf voor Groningen, voor u kan betekenen.

BSG Bouw heeft ook een 24 uurs service voor calaminiteiten, bij bv inbraak, stormschade, brandschade e.d. U kunt ons 24 uur per dag bellen voor noodreparatie op telefoonnummer 06-17368608. In overleg kunt u daarna ook voor de definitieve reparatie bij ons terecht.

Bekijk hier onze bouwprojecten

Kosten

Leg uw bouwplannen, groot of klein, vrijblijvend aan ons voor. Wij komen dan – in overleg met u – tot de beste oplossing. U weet precies wat u wilt: BSG Bouw weet hoe dat gerealiseerd kan worden. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij vaak praktische en betaalbare oplossingen voor uw woning of bedrijfspand.

Vul onderstaand contact formulier in voor gratis advies & een offerte op maat!