Bouwbedrijf Groningen
 

Bouwbedrijf Groningen

Door onze jarenlange ervaring en een team van opgeleide vakmensen zijn wij een bouwbedrijf in Groningen dat altijd voor u klaar staat! U vertelt aan ons wat uw wensen zijn en wij regelen het van A tot Z. Wij bespreken de mogelijkheden en stellen van tevoren, samen met u, een planning op. Bent u geïnteresseerd in wat we kunnen bieden? Neem dan contact op met BSG Bouw, het bouwbedrijf in Groningen.

Bouwbedrijf Groningen stad

BSG Bouw is een bouwbedrijf in Groningen. De stad is voor ons een bekende plek waar wij veel projecten hebben uitgevoerd. Ook voor optimaal onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt namelijk dat uw woning of bedrijfspand er goed bij staat. Om dit te behouden zal er zo nu en dan onderhoud gedaan moeten worden aan bijvoorbeeld uw dak, of aan uw gevel. Neem hiervoor contact op met het bouwbedrijf in Groningen stad, BSG Bouw!

Bouwbedrijf Groningen regio

Voor een project kiest u voor BSG Bouw, een betrouwbaar bouwbedrijf in Groningen en de regio. Van groot tot klein, wij maken van uw project een succes. In overleg met u zorgen wij voor de juiste planning en het contact tussen alle betrokken partijen. Dit alles natuurlijk tegen een scherpe prijs. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons bouwbedrijf in Groningen en de regio.

Bij BSG Bouw bent u aan het juist adres voor al uw bouwplannen. Van groot tot klein, wij hebben de vakmensen in dienst, die van uw bouwproject een succes maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld:

  • Het voorwerk doen voor uw keuken. Aanleggen van leidingwerk en vlakmaken van vloeren.
  • Plaatsen van een nieuwe dakkapel
  • Plaatsen van een nieuwe badkamer
  • Plaatsen en slopen van wanden. Van 2 slaapkamers 1 maken, of andersom
  • Aanbouw, bijvoorbeeld serre’s of gedeelte aan de woning of bedrijfspand
  • Opbouw: extra verdieping op woning of kantoorpand
  • Maken van deuren, kozijnen, trappen op maat.
  • Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden.

offerte aanvragen

Bouwbedrijf Groningen BSG Bouw

Een betrouwbaar bouwbedrijf in Groningen, zoals BSG Bouw, is belangrijk voor het succes van uw project. Of het nu gaat om onderhoud aan uw gevel, of de aanbouw in Groningen van een gloednieuwe badkamer, wij kunnen u altijd helpen dankzij onze jarenlange ervaring. Met behulp van onze opgeleide vakmensen kunnen wij assisteren met uw projecten. In 2017 waren wij zelfs de winnaar van de architectuurprijs in de categorie ‘publieksprijs’. Hiervoor hebben wij de gouden kiezel gekregen! Het bouwbedrijf in Groningen, BSG Bouw, helpt u graag verder!

BSG Bouw heeft ook een 24 uurs service voor calaminiteiten, bij bv inbraak, stormschade, brandschade e.d. U kunt ons 24 uur per dag bellen voor noodreparatie op telefoonnummer 06-17368608. In overleg kunt u daarna ook voor de definitieve reparatie bij ons terecht.

Bekijk hier onze bouwprojecten

Vul onderstaand contact formulier in voor gratis advies & een offerte op maat!