Aardbevingsschade herkennen?
 

Aardbevingsschade herkennen

Heeft u last van aardbevingsschade dat is veroorzaakt door de gaswinning in Groningen? BSG Bouw kan aardbevingsschade herkennen en de schade zo goed mogelijk herstellen en oplossen. Het kan gaan om scheuren in uw muren of verzakkingen in uw woning of bedrijfspand. U wilt natuurlijk dat dit zo snel en zo goed mogelijk wordt opgelost. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen huis. Van het inventariseren van de schade tot aan de uiteindelijke realisatie, u kunt bij BSG Bouw rekenen op een goed, zorgeloos en deskundig aardbevingsschade herstel! Denkt u tekens van aardbevingsschade te herkennen? Neem dan direct vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden tot reparatie en meer informatie.

Aardbevingsschade herstel

Bij BSG Bouw kunt u terecht voor vakkundig aardbevingsschade herstel. Onze deskundige medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring. Het team van BSG Bouw weet precies hoe aardbevingsschade aangepakt moet worden en zijn expert op het gebied van schade inventarisatie, preventief versterken, aardbevingsbestendig bouwen en schadeherstel. Daarnaast hebben wij meerdere aardbevingsschade herstel projecten gerealiseerd en hebben zo veel kennis over wat daar allemaal bij komt kijken.

Aardbevingsschade bedrijven

Wij zijn één van de aardbevingsschade bedrijven die u vakkundig helpen met alle zaken rondom het herstel van de schade aan uw huis. Waarom zou u voor klusbedrijf BSG Bouw kiezen? Ten eerste hebben wij als erkend en betrouwbaar bouwbedrijf de nodige kennis om onze projecten soepel, deskundig en naar wens te laten verlopen. Daarnaast kunnen wij professioneel handelen wanneer er zich onveilige situaties voordoen. Verder staat communicatie bij ons voorop. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij BSG Bouw, één van de beste aardbevingsschade bedrijven!

Aardbevingsschade subsidie

Voor het in aanmerking komen van een aardbevingsschade subsidie, moeten er een aantal voorwaarden van kracht zijn in uw situatie. Er zijn verschillende subsidies en vergoedingen die u kunt aanvragen op basis van de ernst van de aardbevingsschade die is aangericht door de gaswinning in Groningen. De gemeente Groningen benoemd de soorten subsidies die mogelijk zijn om aan te vragen, een aantal van deze regelingen zijn:

  • Subsidie verduurzaming en verbetering
  • Subsidie energiebesparing en aardbevingsbestendig huis
  • Nieuwbouw regeling
  • Subsidieregeling versterking gebouwen Groningen

BSG Bouw kan u helpen met het versterken, herstellen of bouwen van uw woning in het aardbevingsgebied. Bekijk de opties voor een eventuele aardbevingsschade subsidie en vraag bij ons een offerte aan voor de door u gewenste werkzaamheden bij BSG Bouw. Ook voor het aardbevingsbestendig uitbreiden van uw woning in de vorm van een aanbouw bent u bij ons op de juiste plek. Wij helpen u graag naar een veilige en comfortabele omgeving in uw eigen woning!

Aardbevingsschade Groningen

BSG Bouw renoveert en versterkt uw woning of bedrijfspand met aardbevingsschade in Groningen en omgeving. Ons deskundig en ervaren team weet als geen ander hoe ze aardbevingsschade aan moet pakken door meerdere aardbevingsschade herstel projecten succesvol af te hebben gerond. U bent daarom verzekerd van het beste en meest veilige resultaat. Wanneer u de aardbevingsschade aan uw woning in Groningen verholpen wilt hebben, bent u bij BSG Bouw bij het juiste bouwbedrijf!