Renovatie Groningen
 

Renovatie Groningen

Zoekt u een partner voor renovatie in Groningen van uw woning of bedrijfspand? BSG Bouw heeft de kennis en kunde in huis! Neem vrijblijvend contact op!

Is uw woning of bedrijfspand aan renovatie toe? Een vakman met aandacht voor uw persoonlijke wensen voert uw plannen graag uit. Zo’n vakman vindt u bij BSG Bouw. BSG Bouw werkt met een enthousiast team van gedreven, goed opgeleide vakmensen. Per project wordt bekeken welke specialisten u nodig heeft. We beschikken in Noord-Nederland over een groot netwerk van ervaren mensen, die over de kennis en kunde beschikken om uw renovatie te realiseren.

Mogelijkheden

Leg uw renovatieplannen aan ons voor. Wij komen dan – in overleg met u – tot de beste oplossing. U weet precies wat u wilt. Wij weten hoe dat gerealiseerd kan worden. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij vaak praktische en betaalbare oplossingen voor renovatie en verbetering woning of bedrijfspand.

Kosten

Wat u ook wilt, details bepalen uiteindelijk uw tevredenheid. U woont of werkt in het pand en u wilt zich daar prettig voelen. Daar zorgen wij voor, door alle opties goed met u te bespreken. Voor- en nadelen van bepaalde materialen en constructies wegen we zorgvuldig af, voordat de eerste hamerslag valt. Elk renovatieproject begeleiden we graag vanaf het begin. Een goed begin is immers al het halve werk. Een goede afstemming tussen de architect of bouwkundig tekenaar en de aannemer is van groot belang voor de kwaliteit van het eindresultaat. Dus als we vroegtijdig met alle betrokkenen om de tafel gaan, dan slaan we twee vliegen in één klap: er wordt tijdwinst geboekt en het eindresultaat wordt beter.

Vul onderstaand contact formulier in voor gratis advies & een offerte op maat!