Over ons
 

Over ons

BSG Bouw is hét bouwbedrijf in Groningen en omgeving. We vertellen graag meer over ons bedrijf: we zijn een partner voor aanbouw, opbouw, renovatie en onderhoud. Ieder bouwproject kunnen wij van begin tot eind begeleiden, of het nu om een klein of groot project gaat. In overleg met u regelen wij de planning en het contact tussen de betrokken partijen van het bouwproject. Het is van groot belang dat de afstemming tussen de architect en aannemer goed is, zo kunnen wij zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit van het eindresultaat. Bij BSG Bouw houdt u er een mooie woning of bedrijfspand aan over. Ons streven is om aan al uw wensen te voldoen!

Werkzaamheden

Heeft u een bouwproject op stapel staan? Dan kiest u voor BSG Bouw, een betrouwbaar bouwbedrijf in de regio Groningen. De werkzaamheden die wij verrichten hebben allemaal te maken met het herstel of de verbetering van een woning of bedrijfspand. Hierbij kan zowel de binnen- als buitenkant aangepakt worden, vanaf de fundering tot aan de nok! We kunnen u helpen met de volgende klussen:

  • Aanbouw: bijvoorbeeld een serre, dakkapel of gedeelte aan de woning of bedrijfspand
  • Opbouw: extra verdieping op uw woning of bedrijfspand
  • Op maat maken van deuren, kozijnen en trappen
  • Het voorwerk doen voor uw keuken. Aanleggen van leidingwerk en vlak maken van vloeren
  • Plaatsen van een nieuwe badkamer
  • Plaatsen en slopen van wanden: andere indeling van kamers maken
  • Aardbevingsschade inventariseren en de schade herstellen
  • Aardbevingsbestendig bouwen of woning preventief versterken
  • En uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden

Dit doen wij tegen een zeer scherpe prijs. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij BSG Bouw voor alle bovenstaande werkzaamheden. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw bouwplannen. Het maakt niet uit of het nu een groot of klein project is, BSG Bouw maakt van uw verbouwing of renovatie een succes!

Ons team

BSG Bouw heeft de juiste specialisten die elke klus kunnen klaren. Er wordt per project gekeken wie van ons team hier het beste bij kan helpen. Met de 25 jaar ervaring in het bedrijf en onze vakkundige medewerkers hebben wij de nodige kennis voor elk project en weten we precies hoe we te werk moeten gaan. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf, zo kunnen we onze ervaring en kennis overdragen aan de volgende generatie. Communicatie staat bij ons voorop. Wij vinden het belangrijk om het werk in één keer goed te doen, daarom bespreken we uw wensen altijd vooraf met u. Op deze manier is elk project op maat gemaakt en houdt u de regie in handen. Wij handelen professioneel en proberen te allen tijde tegenslagen te voorkomen door zo goed mogelijk alles volgens plan uit te voeren. Zo zorgen wij voor een efficiënte en zorgeloze renovatie, aanbouw, opbouw of onderhoud. Ten slotte hebben we een eigen werkplaats waar ons team ook de nodige reparaties of projecten kan uitvoeren die niet direct op locatie gedaan hoeven te worden. BSG Bouw is het klusbedrijf in Groningen dat u zoekt!

Piet Bouwkamp, eigenaar van BSG Bouw: “M’n werk is m’n hobby, ik geniet van elke klus”. Wat uw bouw wens ook is; BSG Bouw kan het voor u realiseren.