Waarom BSG Bouw?
 

Waarom BSG Bouw?

BSG Bouw is een betrouwbaar en vakkundig bouwbedrijf in de regio Groningen. Voor het succes van uw project is het van belang om professionals in te huren. Dit kan het onderhoud van uw gevel zijn of bijvoorbeeld een aanbouw aan uw huidige woning. BSG Bouw is altijd in staat om te helpen dankzij onze 25 jaar ervaring in het vak. Zo kunnen we u met behulp van onze opgeleide vakmensen assisteren met uw bouwproject. Wat BSG Bouw daarnaast onderscheid is dat we een eigen werkplaats hebben, waar we bijna alles voor u op maat kunnen maken!

Vakmanschap

Door de beheersing van het vak binnen BSG Bouw, hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot een betrouwbaar en erkend bedrijf vol vakmanschap. Een tijdje terug waren wij zelfs winnaar van de architectuurprijs in de categorie ‘Publieksprijs’. Als prijs kregen we hiervoor de Gouden Kiezel! Verder hebben we meerdere projecten uitgevoerd in de op- en aanbouw, maar hebben we ook diverse renovatie projecten en veel aan onderhoud gedaan. Bij BSG Bouw hebben wij aandacht voor uw wensen en voeren deze plannen graag uit. Wie BSG Bouw inzet voor bouwprojecten, kan rekenen op vakmanschap!

Service

Naast de verschillende werkzaamheden bij bouwprojecten heeft BSG Bouw ook een 24 uurs service voor calamiteiten. Zo kunt u ons elk uur van de dag voor een noodreparatie bellen bij bijvoorbeeld inbraak, stormschade of brandschade. In overleg kunnen we u ook met de definitieve reparatie helpen. Verder zijn al onze werkzaamheden op maat gemaakt, we luisteren altijd naar de wens van de klant. Daarnaast kunt u scherpe offertes verwachten voor de service van BSG Bouw.

Eigen werkplaats

Bij BSG Bouw hebben we ook een eigen werkplaats. Hier kan ons team de nodige reparaties of projecten uitvoeren die niet op locatie gemaakt hoeven worden. Zo kunnen wij hier bijna alles voor u op maat maken. Ook is dit de plek waar de studenten die bij ons het vak leren in het begin kunnen oefenen in de praktijk. Vervolgens kunnen ze na een aantal keer te hebben meegelopen, bij verschillende projecten op locatie samen met ons aan de slag. Onze eigen werkplaats biedt een handige en unieke plek om onze eigen projecten en andere kleinere werkzaamheden uit te voeren!

Erkend leerbedrijf

Door de jarenlange ervaring van veel medewerkers, hebben we de mogelijkheid onze kennis door te geven aan studenten in het vak. Door middel van het beeldmerk ‘erkend leerbedrijf’ kunnen we de leerlingen op een professionele manier onze vaardigheden overbrengen. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de toekomst van ons vakmanschap. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over onze werkwijze of BSG Bouw als erkend leerbedrijf!